groepsaccommodatie
   
         

Welkom bij De Vijverstee,

De groepsaccommodatie is recentelijk geopend. In november 2008 werd de nieuwe vleugel met slaapkamers geopend.

De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 15 personen en leent zich uitstekend voor een familieweekend met vrienden en collega’s. De accommodatie is nieuw en voorzien van alle luxe en comfort, inclusief een sauna.

Door de vrije ligging heeft u veel privacy.

De Vijverstee ligt vlak bij het dorp Vledder (Drenthe). Binnen 5 minuten bent u in het centrum van het dorp waar u uw boodschappen kunt doen, of uit eten kunt gaan. Vanaf De Vijverstee loopt of fietst u zo het bos in.

Groepsaccommodatie voor familieverblijf

De slaapvleugel
Dit deel van de groepsaccommodatie heeft op de begane grond 4 aparte slaapkamers voor 2 personen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet..
Op de bovenverdieping zijn nog eens 2 kamers met een eigen wastafel voor 2-3 personen. Op de overloop is een toilet en een zonnebankruimte.

De gemeenschappelijkevleugel
In dit gedeelte van de accommodatie bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte met zithoek en de open keuken. Op de bovenverdieping is een TV hoek ingericht.
Meer info

In totaal kunnen in dit gastenverblijf 15 personen logeren. Leest u op de webpagina over de voorzieningen van het familieverblijf verder voor meer specificaties.

  kamer groepsaccommodatie    
         
groepsaccommodatie 12 personen